Vakantie met de hond in Frankrijk beleef je natuurlijk hier op hondencamping La-Soupeze. Omheind terrein, bosrijk, losloopgebied, water, zwemmen

...voor een ontspannen vakantie mét de hond

Hondencamping

La-Soupèze

Home

We onderscheiden ons van andere campings door de unieke locatie met véél ruimte, water én geheel omheind!

We beschikken over speciale faciliteiten voor honden, ook kunnen én mogen de honden overal los lopen. Uw honden moeten hierdoor natuurlijk wel sociaal zijn naar mens en dier, een hondencamping is er niet om uw hond te socialiseren!

ZWEMVIJVER

 

Voor de warme dagen, of gewoon omdat uw hond graag zwemt, hebben we een ruime vijver aangelegd waarin de honden even heerlijk kunnen plonzen en afkoelen.

TOILETGEBOUW

 

Het toiletgebouw is voorzien van 2 douches met thermostaatkranen, 2 toiletten inclusief toiletpapier en 2 wastafels met warm en koud water. Naast het toiletgebouw bevindt zich de overdekte afwasgelegenheid.

HONDENDOUCHE

 

Heeft uw hond ergens lekker in liggen rollen? Geen paniek, we beschikken over een speciale hondendouche met warm en koud water zodat hij/zij zo weer schoon en fris is.

ZWEMBAD

 

Te warm...? even lekker afkoelen in het zwembad met groot zonnedek WAAROP EEN PAAR ZONNEBEDDEN STAAN.

Hondenoppas

 

Zonder hond eropuit? dat kan, wij passen op de hond dan heeft u de handen vrij.

Broodjesservice

 

Lekker ontbijten met vers brood? iedere ochtend halen we brood bij de plaatselijke 'Boulanger' en dit ligt dan in de bar voor u klaar.

20.000m2 SPEELWEIDE

 

Trainen, spelen, rennen, ravotten.....de 20.000m² grote speelweide is er klaar voor.

BAR met TERRAS

 

Koffie, thee, limonade, biertje, wijntje of even bijkletsen? we beschikken over een gezellige bar met zonnig terras.

WANDELINGEN

 

Wandelen met de hond, alleen of met z'n allen? Direct vanaf de camping wandelt u zo de bossen in waarbij de hond niet aan de riem hoeft.

PETANQUE

 

Als een echte fransman een potje petanque spelen? er is al menig gezellig uurtje doorgebracht op de jeu-de-boulesbaan.

HANGMATTEN

 

Even relaxen met een goed boek of gewoon een tukkie doen? er hangen 2 heerlijke hangmatten op een fijne plek in ons bos.

Klik op dit icon om naar de facebook pagina van hondencamping La Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Twitter pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Google+ pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Instagram pagina van hondencamping La Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Pintersest pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Hondencamping La Soupèze in Frankrijk is dé kleinschalige gezellige én geheel omheinde hondencamping waar alle honden overal los mogen lopen. Door de unieke ligging aan het eind van een doodlopend straatje in een authentiek Frans hameau is het erg veilig voor uw hond, géén verkeer en héél véél ruimte om te spelen, rennen et cetera.  Direct vanaf de hondencamping wandel je zo de bossen in langs riviertjes en meertjes en het fijne is dat de honden nergens aan de lijn hoeven! Met 3,2 hectare (32.000m2)) omheind terrein bieden we u samen met de honden een plek om heerlijk ontspannen vakantie te vieren. We heten u mét uw hond graag welkom op onze unieke hondencamping in Frankrijk!