Vakantie met de hond in Frankrijk beleef je natuurlijk hier op hondencamping La-Soupeze. Omheind terrein, bosrijk, losloopgebied, water, zwemmen

...voor een ontspannen vakantie mét de hond

Hondencamping

La-Soupèze

Home

Kaart van Google Earth met een overzicht van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk, vakantie met de hond op een unieke locatie!

GPS-Coördinaten

00053'21.4 E

45036'36.7 N

Let op:

 

Ongeveer 5 kilometer vóór Limoges neemt u afrit 28 op de A20 in de richting Perigieux/Angouleme (D2000). Volg deze weg richting Perigieux(D2000), bij één van de laatste rotonde’s volgt u het bord Chalus. In Chalus volgt u de borden Dournazac, in Dournazac blijft u op de D6 bis richting Nontron/Les trois Cerisiers, na ongeveer 2 kilometer gaat u links de C127 in bij het bord La Soupèze. Vanaf  hier volgt u de borden van hondencamping La Soupèze.

 

Mocht in uw navigatiesysteem La Soupèze niet voorkomen, dan kunt u wellicht als eindbestemming Dournazac ingeven en dan C127 als weg intoetsen.

 

Klik op dit icon om naar de facebook pagina van hondencamping La Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Twitter pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Google+ pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Instagram pagina van hondencamping La Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Pintersest pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Hondencamping La Soupèze in Frankrijk is dé kleinschalige gezellige én geheel omheinde hondencamping waar alle honden overal los mogen lopen. Door de unieke ligging aan het eind van een doodlopend straatje in een authentiek Frans hameau is het erg veilig voor uw hond, géén verkeer en héél véél ruimte om te spelen, rennen et cetera.  Direct vanaf de hondencamping wandel je zo de bossen in langs riviertjes en meertjes en het fijne is dat de honden nergens aan de lijn hoeven! Met 3,2 hectare (32.000m2)) omheind terrein bieden we u samen met de honden een plek om heerlijk ontspannen vakantie te vieren. We heten u mét uw hond graag welkom op onze unieke hondencamping in Frankrijk!